Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Förvirrad

Brukar kunna slippa mina tankar när jag är upptagen med något, när jag har något annat att tänka på. Men det gick inte istället blev allt bara ännu värre. Plötsligt kom alla tankar iallafall och då var man i en situation där man inte kunde hantera det som man brukar. Hur gör man då?

Känns som om allt blivit för komplicerat för mig. Jag klarar inte av något nu.

Jag har lånat andras känslor för mycket. Jag har tappat mig själv för långt ner. Jag…

Tankar, tankar och ännu fler tankar. Jag vill inte tänka jag vill inte känna. Jag vill inte…

Men har man något val? Vad händer när man inte längre vill, orkar eller bryr sig? Jo allt runt om fortsätter som vanligt. Skillnaden är bara att man hamnar efter. Allt som man inte gör med på en gånghamnar på en hög som bara växer och växer. För man måste göra det, någon gång. Det hjälper inte att inte göra det, man blir inte av med det för det. Enda sättet att bli av med något är att göra det. Jag vet det, men…

One Response to “Förvirrad”

  1. trassel skriver:

    Ett tag tänkte jag tankar som var tankar på den tanken som jag inte ville tänka. Precis som du. Tankarna blev till måsten och borden och på att om jag inte gör något så blir det värre. men alla tankarna kring detta stoppade mig. Orkade inte till slut. Efter brytet så blev det klarare. Från en virrig en ;)
    Kram på dig

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu