Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


:-l

Är så trött på allting just nu. Allt blir bara halv färdigt, orkar inte mer sen. Har två skolarbeten som borde vara klara nu, men kan inte förmå mig att fullfölja dem. Ändå är allt det jobbiga gjort, jag har letat reda på all fakta och skrivit anteckningar. Det enda som är kvar är att skriva ihop det och lämna in det, men ändå orkar/ vill jag inte. Vet ju hur det blir nät man gör så här.

Känner mig som en hund som vill kasta boll. Det finns någon somär villig att kasta bollen åt mig, men efter ett par gånger tröttnar personen och klastar ut den på ett minfält. Springer glatt efter den och trots motgångar så lyckas jag med att hämta tillbaka bollen. Finns det någon som kan kasta den igen? Ut på minfältet en gång till? Javisst jag hämtar den.

Att aldrig lära sig av sina misstag, bara det rinna av sig och sen göra om det gång på gång på gång. Det är så otroligt frustrerande. En medvetenhet om något, men som man inte får ut i praktiken. Hjätnana vet men kroppen förstår inte.

2 Responses to “:-l”

  1. trassel skriver:

    Hej!
    Mycket funderingar har du, jo jag lovar dig, en dag så lär man sig av sina misstag, måste bara traggla sig igenom det ett par gånger först.
    Sov så gott och många kramar

  2. Sandie skriver:

    Loosers loop :(

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu