Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ljug inte för mig

Snälla ljug inte för mig. Älska mig eller hata mig, det spelar ingen roll. Men snälla, ljug inte för mig. Lura mig inte. Jag genomskådar det inte alltid, jag orkar inte alltid lägga tid på att genomskåda det, även om jag vet att det är en lögn. Gillar inte lögner, även om jag använder dem flitigt själv. De tar så mycket energi när man avslöjar dem. Energi som jag just nu inte har.

Snälla ljug inte för mig, var inte så falsk. Jag ser nog, även om du inte tror det. Jag är inte längre så blåögd som jag en gång var. Jag ser, men jag orkar inte bry mig. Men det tar energi. Dina fögner för mig, din falskhet mot mig, det tar min energi.

Vad får du ut av din falskhet`Jag vet ju i alla fall vad jag får ut av min. Man får ju alltid ut något av det man gör, sägs det ju. Så vad får du ut av dina lögner? Du göe mig bara trött och ledsen, men kanske är det det du vill, kanske är det just det som du får ut av det hela?

2 Responses to “Ljug inte för mig”

  1. trassel skriver:

    Om någon går med en falskhet, gör tvärtemot denna och gå med ärlighet. Du skriver att du får ut något att din falskhet, varför behöver du vara falsk? Vad är det du får ut av det? Tänk på att din falskhet också kan trötta ut människor. Gör tvärtemot! Var ärlig både mot dig själv och andra och du kommer att bli starkare, för annars kan du inte begära att andra ska vara ärliga mot dig.
    ”Du bryr dig inte, men det tar energi” då bryr du dig ändå, för annars hade du inte blivit uttröttad. Lite hård mot dig nu kanske, men nu skriver du mycket dubbla budskap.
    Var rädd om dig
    Kramis

  2. Trueness skriver:

    stämmer d du skriver dubbelmoral och falskhet…
    ”men d e ju inte samma sak när det e jag” klart som fan att det är, bara att ja inte blir utsatt sj när jag gör så mot ngn, suck…

    kram

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu