Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kännslan att inte räcka till

-Hej
-Hej
tystnad
- En konstig fråga…
-Ja..?
-Kan du jobba imorgon?
-Hm, nej…. Eller jo men bara efter 3 isåfall
tystnad
-Hm, ok. Jag får ringa och kolla om någon annan kan… Men jag ringer dig igen om jag inte får tag på någon.
-ok, hej då
-Hej då

 

Får sån ångest varje gång de ringer och jag inte kan jobba. Men imorgon går det bara inte, ska åka och kolla på min praktikplats. Skulle det varit vilken måndag som helst annars så skulle jag kunnat fram till 12 och sen efter halv 4. Men inte just imorgon, och självklart är det då det gäller.

 
Borde vara glad för att jag inte är den sista personen som de ringer, men har svårt att vara det när jag sällan kan. Känns så fel även om de förstår det. Vill kunna, vill att de ska känna att jag kan jobba när det fattas personel, men nej, de gånger passar så klart inte. Skulle dessutom vara skönt att få pengarna, husvagn i 5 veckor utan någon direkt inkoms under den tiden kommer synas tydligt på kontot. Har redan lite lätt ångest över det och då behöver det inte förstärkas av detta!

 

Denna veckan kommer inte bli kul. Svenska redovisning på något som inte ens är halvklart, en annan inlämning som knappt är påbörjad tills på onsdag. Möte med bank och handledare för UF-företaget.  Och så ett annat möte onsdag kväll. Sen ska allt med praktiken och boede ordnas, allt som ska packas, allt som inte får glömmas. 

 

Kan man inte bara krypa under täcket en vecka och vakna när allt är över?

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu