Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Idyllen som blev ett helvete

(lördag)

 

Rubriken låter som en löpsedel om någon konstig sekt eller något. Påminner om radioprogrammet som jag lyssnade på påväg hem från Danmark, om han som gillade att piska folk med ris och lurade dit personer på sommarkollo.

 

Riktigt så hemskt är inte detta. Det är bara årets första del av höskörden som blev ett riktigt helvete. Jag har inte deltagit i något inför det alls eftersom jag jobbat. Men idag var det dags, inget var dock som det brukar. Av de 14 personer som brukar delta så var det idag 3 stycken. Redan här sågs ett problem av alla. Men fan den som ger sig, vi skulle köra i alla fall.

 

Personligen startade jag min dag kl 6 så när jag kom hem efter mina 5,75 arbetstimmar så blev jag trött bara på tanken av hökörnngen. Men, men a woman’s gotta do what a woman’s gotta to do.

 

Så i denna enorma och ovana värme har det körts hö, och det har gett mycket, mycket mer än vad det brukar ge. Svetten har runnit, skiten fastnat i detta och en höallergi har bildats. I denna fysiska misär har dessutom svordomar flugit fram och tillbaka över oss, en press som krånglat och en traktorförare vars hjärnan tycks ha dunstat bort på i värmen.

 

Allt har verkligen varit skit. Muskler värker efter att blivit chockade med arbete och tempot skall vara det samma som när vi är full bemannade. Nä, ni som tycker att det är mysigt med höskörd, välkomna hit och se verkligheten!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu